Slideshow FAQ

Vragen / FAQ

 
De belangrijkste momenten in het leven hebben niets buitengewoons, 
het zijn de ogenblikken dat we geraakt worden door elkaar. 
Jack Kornfield
 
 
 • De stichting Passion voor All heeft ten doel; ‘een verschil’ te maken in de beleving van het dagelijkse leven van mensen in onderstaande doelgroep, in de ruimste zin des woords, waarbij iedere actie en project van de stichting mogelijk kan leiden en uitgroeien tot een langdurige verbetering van de kwaliteit van het leven van individuen en/of organisaties uit de hieronder beschreven doelgroep; arme mensen in ontwikkelingslanden, ontwikkeling van kinderen in het algemeen, vluchtelingen, mensen met een fysieke of geestelijke handicap, zieken, minder bedeelde... | Lees hier verder.

 • Ja, het geld wat je geeft gaat voor 100% naar de mensen die het nodig hebben! Passion for All heeft een beperkt aantal overhead kosten zoals; inschrijving KvK, bank- en notariskosten e.d. Deze kosten komen voor rekening van de oprichters, Isa en Youri. Daardoor wordt het geld wat we ontvangen volledig besteed aan de wensen voor de mensen. Passion for All hanteert een open boekhouding. De boekhouding wordt een paar keer per jaar bijgewerkt.

 • Je kunt je inschrijven op de nieuwsbrief van Passion for All. Op die manier blijf je volledig op de hoogte van alle acties die Passion for All onderneemt. Wij vinden het leuk om je inschrijving te ontvangen!

 • Isa en Youri Olsen zijn de oprichters en tevens bestuurders van de stichting.

  Naast het bestuur worden zij ondersteunt door een enthousiast team vanuit Nederland te weten : Willem Eijdems, Ineke Gorter en Pascal Greuter.

  • Door het fietsen zijn we letterlijk en figuurlijk in het ‘veld’ bezig. We komen tijdens het fietsen al snel in contact met de mensen die onze hulp goed kunnen gebruiken. Op die manier kunnen we zeer directe en specifieke hulp bieden en de mensen ook daadwerkelijk geven waar ze echt behoefte aan hebben.
  • Passion for All heeft geen overhead kosten van een duur kantoor. De donaties komen voor 100% bij de mensen, die onze hulp nodig hebben, terecht.
  • Veel ontwikkelingsorganisaties bieden hulp aan één bepaalde doelgroep. Onderweg zien we het vaak gebeuren dat... | Lees hier verder.
 • Voor vertrek van onze reis hebben we samen veel gesproken hoe we ons leven op de fiets vorm gaan geven. We denken dat jaren achtereen alleen maar fietsen, ons wellicht niet de voldoening geeft die we zoeken. Het is daarom heerlijk om naast het fietsen ook andere kwaliteiten te ontwikkelen. Tijdens het fietsen geven we daarom graag invulling aan onze wens om iets terug te doen voor de wereld, voor de mensen om ons heen. Het is erg mooi, dankbaar en leerzaam om ook deze kant van het leven te mogen ontdekken.

 • Via de website, onder het kopje koop een wens, kan je een wens voor dit jaar kopen. Dit is een eenmalig bedrag. Nadat de wens gekocht is ontvang je automatisch de Passion for All nieuwsbrief. 

 • Je kan ons op vier verschillende manieren steunen.

  1. Door een wens te kopen in de online shop; koop een wens.
  2. Door in de online shop een andere donatie of wens te kopen.
  3. Middels een storting op rekening nummer NL39 INGB 0005 3004 65 t.n.v. Passion for All, o.v.v. je e-mailadres.
  4. Direct via de paypal donatie button op de website.
 • Je kan op de volgende manieren betalen; via iDEAL, Paypal, Visa Card, Maestro, Master Card  en Mister Cash of per directe overboeking op rekening nummer NL39 INGB 0005 3004 65  t.n.v. Passion for All.

 • Je online betaling loopt via een vertrouwde en veilige internet betaalomgeving. De verschillende betalings afhandelaren (zoals iDEAL, Paypal, Visa Card, Maestro, Master Card  en Mister Cash) zijn allen geautoriseerd. Daarmee verlopen je online betalingen geheel veilig.

 • De boekhouding van Passion for All is open en transparant. Je kan de boekhouding inzien door op bijgaande link te klikken. De boekhouding wordt een paar keer per jaar bijgewerkt.

 • Je kan ons altijd een mail sturen! Doordat we veelal in afgelegen gebieden fietsen kan het zijn dat het even duurt voordat je een reactie krijgt. Het mailadres van Passion for All is wensen@passionforall.nl